[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry.

Vuokraamme asuntoja vanhuksille

- Tammilehto

- Vanhustentalot Koivu- ja Hopealehto

Tuotamme tehostettua palveluasumista

Tuotamme toimintakykyä ylläpitävää päivätoimintaa

Tarjoamme muistineuvola palveluita

 

Sijaintimme kartalla

Tammilehdon palvelukeskus

Hornintie 7

24800 HALIKKO

 

Tammilehdon viihtyisä ja laajentunut palvelukeskus sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla Halikon kirkon suojassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja palvelujen lähellä.

Tammilehdossa on yhteensä 48 erilaista ja eri kokoista asuntoa. Meillä on A- ja B- talossa kummassakin 13 vuokra-asuntoa. Lisäksi 22 ryhmäkotiasuntoa. Asukkaiden hoidosta ja palveluista huolehtivat joko Tammilehdon hoitohenkilökunta tai kaupungin kotihoito riippuen asumismuodosta.

 

A- talon 13 vuokra-asuntoa: 37,5-47,5m2

Vuokra vuokra-asunnossa  15,80€/m2 sisältäen veden, sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Lisäksi turvapalvelun perusmaksu 40€/kk. Auttajakäynneistä laskutetaan erikseen.

 

 

 

B- talon 13 vuokra-asuntoa: 26,5-51,5m2

Vuokra asunnoissa on 17,00€/m2, sisältäen veden, sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Lisäksi turvapalvelun perusmaksu 40€/kk. Auttajakäynneistä laskutetaan erikseen.

 

 

August-koti:

 Jossa on kolme tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia, yhteensä 22 asukaspaikkaa muistisairaille vanhuksille, jotka eivät enää omassa kodissaan selviydy. Ryhmäkodeissa asukkailla on käytössään oma huone, sekä yhteiset tilat ruokailua, seurustelua ja oleskelua varten. Ryhmäkodeissa henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden.

    A-talon ryhmäkodeissa vuokra on 483,78€/kk.

    B-talon ryhmäkodeissa vuokra on 565,33€/kk.

    Vesi ja sähkö sisältyvät vuokriin.